PVC potprozorske daske i zidni paneli
 

Saradnja sa inostranstvom širi naš program i za vrlo interesantan deo ponude u vidu potprozorskih daski i zidnih, fasadnih panela i pvc streha. Više informacija o kompaniji sa kojom sarađujemo možete dobiti na njihovoj web prezentaciji, da biste direktno pristupili njihovoj web prezentaciji kliknite ovde.

Vox web prezentacija

 

Potprozorske daske

Nudimo izuzetno kvalitetne potprozorske daske koje će vaš dom učiniti toplijim. Njihov klasičan, a ipak moderan dizajn oplemeniće vaš enterijer.

više o potrozorskim daskama

 

PVC fasadni paneli

Fasadni paneli od PVC-a koji se nalaze u našoj ponudi možete ugraditi na različite tipove kuća i tako doprineti izgledu vaše fasade.

više o fasadnim panelima

 

PVC strehe

U slučaju da želite da uživate u vašem dvorištu ili na vašoj terasi, ili pak da zaštitite prilaz određenom ulazu od padavina onda vam treba jedna od naših uvoznih PVC streha..Lepo izgledaju i praktične su.

više o PVC strehama

 

PVC zidni paneli

Enterijer vašeg doma treba da obezbedi udobnost i komfor vama i vašim gostima, a jedan od načina da postignete ove karakteristike jeste da postavite naše PVC ziden panele u svoj dom i tako učinite vaš stan lepšim.

više o zidnim panelima

 

Vox web prezentacija

 
Početna strana | O nama | Ponuda | Profilitec | Vox | Profilplast
Copyright ® Iroko, by Nikola