O nama
 

Iroko Company je firma sa tradicijom dugom više od decenije. Počeli smo sa radom 1998. godine i od tada beležimo uspehe u saradnji sa domaćim i inostranim poslovnim partnerima. Trudimo se da budemo zapaženi kako kvalitetom tako i pristupačnom i povoljnom cenom za naše usluge i robu.

Tokom rada postigli smo niz zapaženih rezultata što znatno proširuje naše iskustvo i čini nas konkurentnijim na tržištu. Zaposleni firme Iroko d.o.o., su ljudi sa iskustvom, entuzijazmom i predanošću, a sve te osobine zajedno čine neophodnu kombinaciju za uspešniju saradnju između klijenta i naše firme. Nadamo se da je naša ponuda interesantna svakom budućem klijentu i trudimo se da stalno širimo našu ponudu kako bi postigli ciljeve kompanije.

Od početka, naš cilj je isti, a to je da klijentu pružimo najbolju moguću ponudu koja se odlikuje visoko kvalitetnom robom i povoljnom cenom, a takođe i dobrom dostupnošću te robe. Želimo da impresioniramo sve buduće klijente kako bi započeli uspešnu saradnju, i takođe želimo da opet impresioniramo stare poznanike kako bi opravdali njihovo poverenje radi buduće saradnje.

Iroko Company je firma kojoj možete verovati. Iroko Company je firma koja Vas želi za svog klijenta, usklađujući našu ponudu sa vašim potrebama otvaramo široko polje za saradnju. Kontaktirajte nas i omogućite nam da zaslužimo vaše poverenje.

 
Početna strana | O nama | Ponuda | Profilitec | Vox | Profilplast
Copyright ® Iroko, by Nikola